Plaatsing

Wij adviseren en begeleiden u met een interne studiedienst bij uw oplossing op maat, inclusief de vereiste wind- en zonsturing om de energetische en fysische resultaten te behalen.

                         

Eenmaal de beslissing er is met Helioscreen® Projects samen te werken, kan u rekenen op onze project- en werfcoördinatie. Het project wordt door de projectleider geanalyseerd, opgemeten, gecoördineerd en gecontroleerd volgens voorziene uitvoerings-plannen en afspraken, met aandacht van de vereiste veiligheid.  We onderzoeken nieuwe mogelijkheden, zoals het gebruik van drones om nog accurater en veiliger op te meten     

Volgens haalbare termijn volgt de gepaste en voorziene integratie van de zonwering, waarbij steeds rekening gehouden wordt met vereiste, esthetische, technische en haalbare aspecten. De montage gebeurt door ervaren en enthousiaste collega’s die met de juiste montagehulpmiddelen, de correcte inschattingen maken voor de plaatsing van de zonwering en mogelijkse sturing.

                          

Helioscreen® Projects plaatst zowel met eigen ploegen als met ervaren onderaannemers. Alle huidige montageploegen werken meerdere jaren samen, en zijn bijgevolg ingewerkte en ervaren installateurs van zonwering, steeds met aandacht van de vereiste veiligheid. Alle monteurs hebben de nodige veiligheidsattesten en vergunningen. Zijn geschoold om te werken met hoogwerker, schaarlift of op stelling. Elk type zonwering heeft zijn specifieke eigenschappen, waarbij montage afhankelijke factoren in acht genomen worden, om tot het juiste en verwachte resultaat te komen.              

Daarbij zal Helioscreen® Projects met ervaring en met kennis van toepassing, de geïnstalleerde zonweringen correct aansluiten en aansturen. Met fierheid mogen we zeggen, specialist te zijn in het leveren en het plaatsen van de daarbij vereiste automatisatie.

 

Helioscreen® Projects is in de eerste plaats fabrikant van zonwering en als organisatie groot geworden door onze trouwe raamfabrikanten. Ondanks dat wij ook  zelf plaatsen is er een goede onderlinge verstandhouding tussen raamfabrikanten en Helioscreen® Projects. Wij kunnen ondersteunen op momenten dat zij het druk hebben  met het plaatsen van hun ramen. Dan springen wij, volgens haalbaarheid van onze  montageplanning, in door de zonweringen op hun ramen in atelier of op de werf te plaatsen.

Levering

De zonweringen voor projecten worden meestal in krat aangeleverd met vaste transporteurs. Met afspraken rond laden en lossen, kan er een kooiaap (meeneemheftruck) voorzien worden. Zo kunnen wij uw vracht van zonweringen zonder tijdverlies lossen. Wij trachten met de beste intenties, de realistische planning van leveren of plaatsen aan te houden.

 

Heeft u een project? Contacteer ons!

sales@helioscreen.be