Buitenzonwering hangt het hele jaar door in alle weers-omstandigheden buiten. Hierdoor kunnen er defecten ontstaan aan het doek of de motor. Omdat zonwering gewoon moet werken komen wij bij een defect zo snel mogelijk in actie.

Herstellingen In regie

Wanneer u een defect of storing aan een zonwering of motor opmerkt, is het van belang dat u de zonwering zo snel mogelijk naar boven stuurt en blokkeert zodat verder schade vermeden wordt. Neem vervolgens contact op met ons team Service en Onderhoud,  service@helioscreen.beOp basis van de situatie plant onze medewerker Service en Onderhoud een interventie in. Een team van specialisten staat voor u klaar om uw zonwering opnieuw in goede staat te brengen. Onze ervaren technici overlopen graag met u de verschillende mogelijkheden en beste aanpak, terwijl u voor al uw vragen terecht kan bij onze medewerkers.

 

Voor een HERSTELLINGAANVRAAG

Preventief onderhoud

Niets is zo vervelend als zonwering die niet werkt op het moment dat het nodig is. Preventief onderhoud kan plotse ongemakken voorkomen en verlengt ontegensprekelijk de levensduur van uw zonwering. Voorkom problemen door het nemen van met een onderhouds-overeenkomst.

 

Voor een ONDERHOUDSAANVRAAG

 

Onderhoudscontract bij Helioscreen levert tal van voordelen:

  • Prioriteit bij herstellingen
  • Korting op wisselstukken
  • Verlengde garantie bij nieuwe installaties
  • Onderhoud en herstellingen op alle merken

Uw tijd is kostbaar en drukbezet. Laat u daarom ontzorgen over uw zonwering door de specialisten van Helioscreen® Service. Met een onderhoudsovereenkomst wordt alles voor u geregeld, steeds in overleg, maar zonder dat u hiervoor iets hoeft te ondernemen. Onze medewerkers laten u weten wanneer het tijd is om de installatie te onderhouden, en u wordt vanzelf op de hoogte gebracht van de staat van uw installatie met een gedetailleerd onderhoudsrapport. Verschillende factoren (budget, bereikbaarheid, veiligheid, ...) spelen een grote rol bij het maken van de juiste keuze. En zijn bovendien voor elke klant verschillend. U heeft de keuze uit verschillende formules en kan steeds een voorstel op maat uitgewerkt krijgen.

Preventieve onderhoudsovereenkomst

Jaarlijks wordt de zonwering grondig geïnspecteerd en onderhouden tegen een forfaitair bedrag. Hieronder vallen alle onderhouds-werken, -producten en kleine onderdelen. De ‘grotere’ herstellingen (motor, doek, profielen, stuurkasten, …) vallen buiten dit contract.

Inspectie-overeenkomst

Elk jaar wordt er een grondige controle uit-gevoerd die ons toelaat de nodige onderhouds- of herstellingswerken te definiëren, omschrijven en begroten.

Raamovereenkomst

Een raamovereenkomst of raamcontract biedt de mogelijkheid om belangrijke zaken zoals tarieven, interventietermijnen, kortingen, … in onderling overleg vast te leggen. Dit kan gekoppeld worden aan ‘preventief onderhoud’ of aparte bekeken ‘op regie basis’. In beide gevallen geniet u van de standaard voordelen die bij een onderhoudsovereenkomst gelden.

Overeenkomst op maat

Onze Service Sales Engineer staat u graag bij om in overleg een overeenkomst uit te werken die volledig aansluit bij uw wensen en noden.

Helioscreen Service staat klaar!

www.helioscreen-service.be