Helioscreen® Projects, marktleider en gevestigde waarde voor zonweringen in de projectenmarkt, staat voor de grootschalige residentiële en utiliteitsbouw al “55 jaar” bekend als allround “B2B” professional.  Mede door de integratie van Helioscreen® Projects binnen Hunter Douglas® zijn we uitgegroeid tot dé referentie van zonweringsystemen binnen de projectenmarkt. Helioscreen® Projects heeft alle belangrijke disciplines in huis (van draad maken tot weven, van confectioneren tot assembleren, van monteren tot service en nazorg verlenen). Dit om een complete portfolio van hoogwaardige zonweringen aan te bieden, gericht op klimaatbeheersing met aandacht voor het persoonlijk comfort. Van conceptstudie tot  uitvoering, met oog voor nazorg, staat een team ervaren zonweringspecialisten voor u klaar.  

 

De combinatie van innovatie, kwaliteit en ondersteuning heeft een sterke band gecreëerd tussen ons en tal van bouwheren, ontwerpers en uitvoerders.

Wilt u meer weten over de diensten en producten van Helioscreen® Projects, zoek verder op deze website: “algemeen of specifiek” aan uw interesse gerelateerd, of zoek verder op onze website “direct” op product of project.

Wij staan vrijblijvend voor u klaar, snelst via mail:

sales@helioscreen-projects.be 

Onze visie 

HELIOSCREEN ® PROJECTS WIL EEN BEDRIJF ZIJN WAARMEE BOUWEIGENAARS, INVESTEERDERS, ARCHITECTEN, STUDIEBUREAUS, AANNEMERS, RAAMFABRIKANTEN OF FACILITYMANAGERS  GRAAG SAMEN WERKEN

Wij trachten van conceptstudie, met bewaking voor opbrengsten en resultaten voor onze  investeerders, mee ideeën van architecten uit te werken. Graag helpen wij, om de juiste oplossing per project uit te werken. Met een sterk team, aan ondersteunde verkopers, werkvoorbereiding en projectbegeleiding, trachten we in directe aanneming of in onderaanneming via raam-fabrikanten, een extra toegevoegde waarde te zijn. Daarbij ondersteunen wij u graag na uit-voering in het ‘onderhoud en nazorg’ van onze producten. Dit kan via onderhoudscontracten, of werken in regie of vernieuwing van bestaande installaties.

Onze missie

HELIOSCREEN®PROJECTS STREEFT MET EEN TEAM VAN WAARDEVOLLE SPECIALISTEN MET VEEL ERVARING NAAR PERFECTIE IN HET VOORZIEN VAN ZONWERINGEN. Met als doel het verbeteren van het thermisch en visueel comfort in de residentiële en utiliteitsbouw. Waarbij een substantiële bijdrage geleverd wordt aan het rationeel gebruik van onze schaarse energiebronnen.

EXTREME AANDACHT

VOOR VRIENDELIJKE EN BETROUWBARE SERVICE door vlotte en open communicatie & snelle toegankelijkheid \ Verantwoordelijke medewerkers met navenante bevoegdheid \ Aandacht voor permanente persoonlijke ontwikkeling \ Gelijke kansen voor iedereen en respect voor elke persoon \ Permanente verbetering van producten, processen & procedures \ Een hoge standaard van persoonlijke ethiek & integriteit \ Respect voor de engagementen tegenover onze relaties en medewerkers.