In de conceptuele fase van een project kan u ons steeds contacteren om uw project uit te werken.

Wij werken graag mee aan het project dat u wil realiseren. Graag adviseren wij u het juiste product, de juiste oplossing, de juiste geïntegreerde toepassing in uw modulair concept. Helioscreen Projects is door de jaren heen, gegroeid in de bouwsector door steeds de marktevoluties te volgen. We zijn in de bouwmarkt, een toegevoegde waarde bij het bepalen en vastleggen van de bouwfysische aspecten omtrent warmte- en daglicht-regulering. Door de vele studieberekeningen en praktijkervaringen kunnen wij u afhankelijk van het type gebouw helpen bij het uitwerken van uw concept voor de keuze van type zonweringen. Helioscreen Projects werkt samen met vele  architecten– en studiebureaus om hun  “projecten” in de BeLux uit te werken. Zo helpen wij graag bij de studie van de bouwfysische aspecten op gebied van warmte en licht. Deze visie trekken we door naar de aannemers en de raamfabrikanten waarmee we dagelijks werken. Zij zijn het die ons dagelijks mee helpen groeien. Voor ons is iedereen belangrijk. Wij zijn niet vergeten zelf klein gestart te zijn. Wel leggen we ons enkel toe op projecten, niet op particuliere of kleine residentiele verkoop.

 

 

 

Zoals u in onze BIM voorstelling op deze website terugvindt, zetten we ons mee in om circulaire te bouwen, door meer en meer C2C gecertificeerde producten voor te stellen, waardoor BREAAM vereisten behaald worden.

Wij vinden duurzaamheid belangrijk en zorgen voor innovatieve producten die circulair herbruikbaar zijn. Deze aanpak van circulair denken vind je terug in meerdere gebieden van onze bedrijf. Hunter Douglas® en Helioscreen®  Projects zetten alvast verder in om processen van circulair recyclen te verbeteren.

Maar even belangrijk is het om het juiste technische advies te krijgen bij uw overleg. Zodat u de mogelijkheden van verschillende producten worden voorgelegd. Ieder concept vraagt om een bijzondere toepassing. We trachten evenwicht te realiseren, tussen de expensieve en de inventieve ontwerpen, zonder  aandacht te verliezen over de focus en de efficiëntie van het project.

 

Afhankelijk van het type gebouw vertrekken we vanuit de aandachtspunten van het ontwerp.

Voor een school dienen zowel warmte, licht als zuurstof de nodige aandacht te krijgen. Zo hebben wij specifieke oplossingen uitgewerkt die bij een renovatie project van een school, toch die aandachtspunten  betaal-baar en haalbaar houden.

Een oplossing die de drie aandachtspunten met één product bewerkstelligen. Het is die expertise, afhankelijk van het type gebouw die we graag assisteren.

Wij delen de projectenmarkt op in:

  • Zorgsector, ziekenhuizen, wzc, enz…
  • Onderwijs, scholen, labo’s, enz…
  • Kantoren, vergaderzalen, onspanning, enz…
  • Vrije tijd, zwembaden, musea, sporthal, enz…
  • Residentieel, appartementen, lofts, enz…
  • Andere gebouwen, zoals brandweerkazerne, industriële sites,  en andere …

Graag voorzien wij deze “aandachtpunten” vanaf conceptstudie, zodat in een latere fase van gedetailleerd uitwerking deze punten terug komen. Graag vragen we de aandacht van studiebureaus niet alleen stil te staan bij HVAC maar ook bij de S van “Suncontrol”. Dus alle technieken HVACS op te nemen in projecten.